Wat zeggen de cursisten over onze theorie cursus

Commentaren: 34
 • #34

  Mourad (woensdag, 26 februari 2020 21:01)

  Een erg handige cursus, die ervoor heeft gezorgd dat ik met gemak ben geslaagd! Over de lunch valt nog wel wat te zeggen maar daar kwam ik niet voor;)

 • #33

  Sylvana (woensdag, 30 oktober 2019 18:41)

  Ik heb geen commentaar ik vond het een leerzame dag en heb veel info gekregen
  Heb mijn autotheorie in 1 keer gehaald dankzij anouk

 • #32

  sharon karssies (woensdag, 30 oktober 2019 16:08)

  Ik ben zeer tevreden alles werd goed uitgelegd, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, ging met een goed gevoel het examen in. Erg bedankt

 • #31

  Lianne (woensdag, 30 oktober 2019 09:03)

  Het was een duidelijke uitleg het helpt je echt enorm ben er door in 1 keer geslaagd.

 • #30

  Lise (dinsdag, 29 oktober 2019 19:59)

  Super uitleg! Een goede sfeer en zorgt er voor dat je met veel minder stress de toets in stap! De dag heeft mij zeker geholpen om te slagen!!

 • #29

  Robin (dinsdag, 29 oktober 2019 17:46)

  Erg blij met het halen van mijn theorie voor de personenauto.
  Bij Anouk heb ik hem in 1 keer gehaald terwijl ik ervoor niet veel wist. Alles werd goed uitgelegd, ik raad het ieder aan die zijn of haar theorie snel en eenvoudig wil halen.

 • #28

  Mark krol (dinsdag, 29 oktober 2019 16:24)

  Leuke leerzame lessen ,duidelijke uitleg. In 1x geslaagd voor auto theorie bij Anouk

 • #27

  Ilse Ritzema (dinsdag, 29 oktober 2019 16:05)

  Goede uitleg ! Anouk neemt de tijd voor je om het uit te leggen ! Zeker een aanrader

 • #26

  Mark Bakker (woensdag, 21 november 2018 22:17)

  Het was een leerzame en gezellige dag. Ze geeft duidelijk uitleg en er word veel herhaald, en ze gaat er rustig door heen. en dat heeft mij enorm geholpen. en ben daarna ook geslaagd.

 • #25

  Tom Veld (donderdag, 21 juni 2018 18:38)

  Was een leerzame dag! Duidelijke uitleg. Bijna alle vragen van mijn examen examen had Anouk besproken.

 • #24

  Aron (woensdag, 10 januari 2018 01:34)

  Ik vond de uitleg super duidelijk en het werd op een leuke manier uitgelegd. En dan ook nog slagen !

  Het is dat ik geslaagd ben anders zou ik wel nog een keer willen �

 • #23

  Mathijs Dunning (dinsdag, 10 oktober 2017 16:31)

  Super cursus! Geslaagd met 2 foutjes over 65 vragen. Gezellig, leuke en leerzame dag! Zeker een aanrader

 • #22

  Maxim Snoeker (dinsdag, 19 september 2017 16:24)

  Vandaag voor mijn scooter theorie examen bij Anouk op cursus geweest. De informatie werd super uitgelegd & de lunch was goed voor mekaar! Nog een voordeel is dat ik veel theorie van het auto examen heb meegekregen.

  Zeker een aanrader...

 • #21

  Stephanie Corneille (maandag, 18 september 2017 14:03)

  Ik was helemaal niet bekend bij Anouk, maar een superleuke en enthousiaste vrouw. Geeft de cursus heel goed en duidelijk, legt alles goed uit. Het is niet mijn sterkste kant om voor zulke dingen te leren, maar met deze cursus maakt het leren toch iets leuker. Voor mij heeft het heel goed geholpen om eerst de cursus te volgen en daarna het examen te doen. Top dag! Dankjewel Anouk!

 • #20

  Stefan Van der weide (donderdag, 14 september 2017 11:08)

  Dankzij Anouk , een hele leerzame dag gehad veel theorie op een duidelijke manier uitgelegd zodat je het goed onthoudt,

  en jahoor geslaagd !.

  Als je je theorie nog niet hebt meld je aan bij anouk,
  De cursus heeft mij geholpen nogmaals bedankt anouk !

 • #19

  Astrid (dinsdag, 14 februari 2017 21:27)

  Theorie met Anouk, een dikke vette aanrader!!

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst een beetje opzag tegen het leren van de theorie stof. Het is nou eenmaal veel stof en ik ben niet iemand die zich goed tot leren kan zetten maar dankzij Anouk heb ik mijn theorie examen in één keer gehaald.

  De dag was tot in de puntjes verzorgt. Bij aankomst werd je al super vriendelijk begroet door de mensen van het gebouw waar de cursus plaats vond. Eenmaal in het zaaltje stond er koffie, thee of water wat je gelijk kon pakken. Je maakte daarbij gelijk kennis met je mede cursisten. Daarna begon de cursus.
  Een dik plus punt aan de cursus zijn de regelmatige pauzes tussendoor waardoor je heel makkelijk je hoofd erbij kunt houden. Anouk voelde perfect aan wanneer we een pauze nodig hadden of wanneer we nog even door konden. Gewoon even 5 minuutjes een frisse neus halen of plassen en weer door.
  Nog een dik plus punt is de enthousiaste Anouk die voor de groep staat. Door haar leuke, makkelijke manier van uitleggen is de stof goed te begrijpen en is het ook nog eens een hele gezellige dag. Met behulp van foto’s legt ze alle stof uit. Ze kauwt het je dus niet voor maar laat je echt zelf nadenken over de situaties zodat je het later nog steeds weet en niet alleen maar voor je toets. Het fijne aan Anouk is dat ze altijd rustig blijft, snap je iets niet, geen probleem legt ze het gewoon nog een keertje uit, net zo lang tot je het wel snapt. En ze is ook nog eens een heldin in ezelsbruggetjes verzinnen voor als je iets moeilijk te onthouden vindt.
  Al met al een hele geslaagde dag en ook nog eens in één keer mijn theorie toets gehaald!

  Dus twijfel je nog aan welke cursus je wilt volgen, kies dan voor Theorie met Anouk!

 • #18

  Lynn Bezemer (vrijdag, 10 februari 2017 12:43)

  De theorie van Anouk is zeker aan te bevelen! Ze neemt gezamelijk alle stof door die je moet weten voor het examen.
  Anouk legt alles goed uit op een duidelijke manier! En herhaalt veel zo onthoud je het meer!

  Er is een gezellige sfeer en er is tussendoor tijd voor een grap. En korte pauzes horen er ook bij want het is veel informatie wat je krijgt!

  Nogmaals als je, je theorie nog niet hebt gehaald ga naar Anouk en volg een dagcursus! Maar... wees al wel voorbereid dan weet je een beetje wat er gaat komen!

  Super Anouk dankjewel voor je cursus het heeft me veel geholpen!

 • #17

  Wouter (woensdag, 21 december 2016 20:17)

  Ik heb de dagcursus bij Anouk gevolgd in Hoogeveen en ik ben er zeer positief over. ten eerste was de dag echt super geregeld. De locatie was perfect omdat zo dicht is bij Cbr en het speciale lokaal was ook rustig en mooi. De theorie werd op een vlotte en goede en vooral duidelijke manier verteld doormiddel van uitleg van Anouk en plaatjes. Zo kwam de theorie heel goed binnen en bleef het erg goed in mijn hoofd zitten. Daarna ook nog geoefend met vragen die erg nuttig waren. Het was ook erg prettig dat na de cursus je meteen door kan en je examen maken en zo zit het nog goed in je hoofd. Maar door de goede manier van lesgeven is het ook zeker niet alleen gefocust op het halen van het examen maar ook op het begrijpen van de theorie zodat je de theorie beheerst als je achter het stuur zit. Ik heb voor deze cursus al een keer examen gedaan en ben gezakt. Na de cursus van Anouk ben ik geslaagd en dat komt niet door geluk maar door de goede en prettige cursus. Dus ik ben erg positief over deze cursus en raad deze erg aan!

 • #16

  Fleur Bezemer (woensdag, 21 december 2016 08:53)

  Ik heb bij Anouk een dagtheorie gevolgd, wat heb ik hier ontzettend veel aan gehad! Anouk legt alles super goed uit, op een heel ontspannen manier. Ze gaat alles bij langs, en legt dingen zo uit, dat je het echt begrijpt! Ik weet zeker dat ik dankzij deze cursus in één keer ben geslaagd!!

 • #15

  Vera (zondag, 01 mei 2016 21:42)

  Dankzij Anouk en de leuke één dagcursus heb ik dan ook mijn theorie examen gehaald! Doordat alles op een simpele manier werd uitgelegd was alles goed te begrijpen en snapte ik de stof beter, in het boek leek alles een stuk ingewikkelder.

  zeker een aanrader!

 • #14

  Lisa (zaterdag, 30 april 2016 12:11)

  Ik heb ervoor gekozen om een dagcursus bij rijschool Anouk te volgen. Omdat ik zelf niet snel veel tekst en stof in mijn hoofd krijg. Ik had deze cursus op zaterdag. En op woensdag had ik mijn theorie examen. Dankzij anouk ben ik in één keer geslaagd. Als ik dit niet had gedaan, had ik er wel vaker over gedaan. Je leert er heel veel van en ook op een leuke en gezellige manier. Ik zou iedereen rijschool anouk aanraden, zowel voor de theorie cursussen als voor de rijlessen!

 • #13

  Jacqueline van der Velden (woensdag, 09 maart 2016 11:37)

  Geslaagd voor mijn theorie! Super bedankt voor de toplessen Anouk!!

 • #12

  Coba (donderdag, 03 maart 2016 22:30)

  Ook ik heb de theoriecursus bij Anouk gevolgd.
  Zelf heb ik geen moeite met leren, maar het leren van de theorie stelde ik altijd uit.
  De erg leuke, leerzame en duidelijke les was daarom erg handig.
  In het begin dacht ik echt dat ik de 8 uren les niet zou overleven, maar met veel korte en één langere pauze viel het reuze mee!
  Ook gaf ze erg handige tips en een gratis kaartje met 500 credits mee, waarmee je je voor je examen nog even goed kon oefenen.
  Haar cursus was zeker de acht uren en geld waard!

  Dus absoluut een aanrader!

 • #11

  Marieke (maandag, 18 januari 2016 22:34)

  De theorie lessen bij Anouk vond ik ontzettend leerzaam om te volgen. Ik vind het zelf moeilijk om de droge teksten uit een boek te leren, maar bij Anouk was het erg leuk en pakte ik snel alles op omdat Anouk alles op een simpele manier uitlegd.
  Ik heb super veel aan de theorie lessen gehad en ik kan dir aan iedereen aanraden!!

 • #10

  Remy (vrijdag, 01 januari 2016 15:40)

  Ik heb gekozen om de theorie lessen te gaan volgen omdat ik moeite heb met het lezen van veel stof. De lessen waren altijd erg gezellig en leerzaam! Door deze theorielessen heb ik in één keer mijn theorie gehaald!

 • #9

  Daniela Medeiros (donderdag, 31 december 2015 19:55)

  In 1x geslaagd dankzij de theorie lessen op maandagavond bij Anouk!! Dankjewel! Het was leuk, leerzaam en een absolute aanrader.

  Net als de rijlessen trouwens. Anouk raad ik bij iedereen aan.

 • #8

  Janiet Hees (woensdag, 30 december 2015 15:32)

  Theorie. De theorie curcus van Rijschool Anouk was een groot succes Anouk geeft op een hele leuke manier theorie les en ze heeft allemaal ezelsbruggetjes en handige foefjes zodat je de vragen beter kunt onthouden als je een vraag fout hebt word je niet raar aangekeken door Anouk je krijgt dan uitleg waarom die fout is zodat je hem voor de volgende keer wel weet ik had wat langer tijd nodig dan dat er voor de curcus stond ook dat was geen enkel probleem. Ook de praktijk lessen bij Anouk heb ik met veel plezier gevolgd iets wat ik nooit had verwacht heeft Anouk uit laten komen ik ben namelijk in 1x geslaagd ik zal Rijschool Anouk aan iedereen aanraden.

 • #7

  Manon Tiggelaar (donderdag, 24 december 2015 22:16)

  Theorie bij Anouk was een groot succes, ik heb in 1x mijn theorie gehaald. Dit dankzij de nieuwste technologie en de goede rustige uitleg van Anouk. Vragen stellen kan gerust en je zal niet raar worden aangekeken. Door ezelsbruggetjes en humor werd plaatje voor mij al snel compleet! Dit is een rijschool waar je je snel thuis voelt.

  Op dit moment bezig met praktijk lessen bij Anouk in de auto, door de relaxte en ontspannen houding van Anouk stap ik elke keer weer met meer plezier in de auto. Daarbij is het ook gewoon gezellig! Door middel van handige tips en trucs is alles makkelijk te onthouden en hoop ik snel mijn rijbwijs te ontvangen.

  Ik raad iedereen aan om bij rijschool Anouk lessen te volgen!

  Liefs

 • #6

  Emmy (woensdag, 16 december 2015 14:30)

  Na het doornemen van de theorie heb ik een theorieles gevolgd bij Anouk. Het
  was zeer leerzaam, ze kan de theorie op een heldere manier uitleggen, waardoor je de stof ook goed begrijpt en onthoudt. Hierdoor heb ik de theorie in een keer gehaald.

  Aanrader!
 • #5

  Tessa Radix (maandag, 14 december 2015 18:17)

  Anouk legt heel simpel de theorie uit en dat maakt het makkelijk om de stof beter te onthouden. Ze geeft heel leuk les en dat maakt de theorieles sowieso al een stuk leuker. Met vragen kun je altijd bij haar terecht. Dankzij de theorielessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en ik denk niet dat dat was gelukt met alleen het theorieboek. De theorieles is dus echt een aanrader!

 • #4

  Vera (maandag, 14 december 2015 13:05)

  Ik kon er echt tegen op zien om dat hele theorieboekje te leren. Ik hoorde dat je bij Anouk ook theorieles kon volgen. Ik heb 4 keer les gehad en de stof word super goed doorgenomen. Anouk geeft veel tips en je hebt er echt heel veel aan. Ik raad het iedereen aan om theorieles te volgen bij Anouk

 • #3

  Ceryl Dekker (maandag, 14 december 2015 11:56)

  Ik heb altijd moeite gehad met leren van zo veel stof. Daarom koos ik er voor om de theorie lessen bij Anouk te volgen. Het heeft mij ontzettend geholpen! En het was elke les super gezellig. Door al haar hulp en handige ezelsbruggetjes heb ik mijn theorie examen ook ik één keer gehaald!

  Bedankt Anouk!

 • #2

  Leonie (maandag, 14 december 2015)

  Een jaar geleden heb theorieles gevolgd bij Anouk.We zaten in een lokaal met acht mensen. Ik vond dit een leuke manier van leren. Omdat als ik een boek voor me heb ik toch gauw de neiging heb om wat anders te doen. Anouk gaf op een leuke manier les met een stukje humor erbij. Elke les leerde ik wel wat en we konden dit daarna testen door een oefenexamen te doen. Je mocht ook altijd vragen stellen. Theorie les is zeker een aanrader. Vooral voor de mensen die er niet van houden om vanuit een boek te leren.

 • #1

  Leonoor Slijfer (maandag, 14 december 2015 09:35)

  Ik heb theorie lessen bij Anouk met veel plezier gevolgd. Als ik het hele boek had moeten doorspitten zou ik er veel langer mee bezig zijn geweest. ook is het onthouden makkelijker omdat alles heel erg simpel word uitgelegd. De theorielessen van anouk hebben er zoiezo voor gezorgd dat ik in 1x voor mijn theorie ben geslaagd.